هشدار رئیس ستاد کل نیروهای مسلح:

هشدار امنیتی دربارۀ استفاده از ۱۹ وی‌پی‌ان

هشدار امنیتی دربارۀ استفاده از ۱۹ وی‌پی‌ان از سوی یکی از منابع فرماندهی امنیت سایبری منتشر شد.
اشتراک گذاری
29 خرداد 1404
97 بازدید
کد مطلب : 1325

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی میانخبر به نقل از مشرق نیوز ؛ یک منبع نزدیک به فرماندهی امنیت سایبری اعلام کرد «۱۹ وی‌پی‌ان پرکاربرد ممکن است تهدیدی برای امنیت کاربران باشند». این منبع هشدار داد: برای جلوگیری از آسیب به خود و عزیزانتان از این وی‌پی‌ان‌ها استفاده نکنید و در صورت نصب، آن‌ها را حذف کنید!

 

فهرست این وی‌پی‌ان‌ها شامل موارد زیر است:

 

Blitz VPN، ExpressVPN، Windscribe، CyberGhost VPN، PureVPN، PrivadoVPN، Psiphon، Hotspot Shield، Turbo VPN، Surfshark VPN، Unique VPN، TunnelBear، IPVanish، NordVPN، Mullvad VPN، VPNify، Atlas VPN، Private Internet Access و ZenMate.

 

به‌گفتهٔ کارشناسان، برخی از این نرم‌افزارها ممکن است دسترسی‌های غیرمجاز به اطلاعات شخصی کاربران داشته باشند یا در معرض نفوذ و سوءاستفادهٔ سایبری قرار بگیرند.

 

پیش‌تر هم گزارش‌هایی دربارهٔ استفادهٔ برخی شرکت‌های وابسته به رژیم صهیونیستی از زیرساخت‌های وی‌پی‌ان برای جمع‌آوری داده‌ها منتشر شده بود.

نوشته های مشابه

حمله موشکی به مأمن معلولان!
جنایت اسرائیل علیه انسانیت در قصرشیرین

حمله موشکی به مأمن معلولان!

اگر لازم باشد تنگه هرمز را می‌بندیم
مکانیسم ماشه یعنی جنگ روانی

اگر لازم باشد تنگه هرمز را می‌بندیم

زنگ خطر برای سلامت دریا به صدا درآمد
بررسی و پیگیری تعطیلی پژوهشکده اکولوژی خزر؛

زنگ خطر برای سلامت دریا به صدا درآمد

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.