چرا نشنال از مذاکرات ایران و آمریکا عصبانی است؟

ایران اینترنشنال یا “صدای دوم اسرائیل “

ایران اینترنشنال با رویکردی مغرضانه، در پی ناامیدسازی جامعه از مذاکرات ایران و آمریکا است. این شبکه که می توان آن را "صدای دوم اسرائیل" نامید، با گزارش‌های یک طرفه توام با ناسزاگویی سیاسی به مصاف توافق احتمالی ایران و آمریکا پیوسته است!
اشتراک گذاری
01 اردیبهشت 1404
29 بازدید
کد مطلب : 893
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی میانخبر به نقل از تابناک ، شبکه ایران اینترنشنال، که به دلیل رویکرد‌های مغرضانه و منفی‌اش نسبت به جمهوری اسلامی ایران شناخته می‌شود، در پوشش مذاکرات اخیر ایران و آمریکا رویکردی کاملاً انتقادی و ناامیدکننده اتخاذ کرده است به طوری که حتی در تیترها و زیرنویس های این شبکه، به تیم ترامپ برای توافق با ایران حمله می شود!
 این شبکه با انتشار گزارش‌های ساختگی از مردم و دعوت از کارشناسانی با دیدگاه‌های تند و غیرواقع‌بینانه، تلاش می‌کند صرفا فضای بی‌اعتمادی و یأس مطلق را در میان جامعه ایران گسترش دهد. گویی که ایران اینترنشنال از وجود ایرانیان افسرده و عصبانی و مایوس لذت می برد!
ایران اینترنشنال؛
این شبه رسانه با بزرگنمایی اعتراضات و مشکلات اقتصادی، تصویری سیاه و ناامیدکننده از وضعیت کشور ارائه می‌دهد تا مردم را نسبت به هرگونه راه‌حل دیپلماتیک و اصولا هر گونه “راه خل”  بدبین و مایوس کند.
گزارش‌های یکطرفه و گزینشی  ابزاری  این شبکه که کاملا بر متدهای جنگ روانی و نه اصول رسانه ای، تهیه می شود صرفا برای تحریف واقعیت و ایجاد شکاف میان مردم و مسئولان تنظیم شده است.
ایران اینترنشنال؛
نکته مهم در خصوص این شبکه، تغییرات در حامیان مالی آن است. ایران اینترنشنال که پیش‌تر به صورت غیرمستقیم از سوی دربار عربستان سعودی تأمین مالی می‌شد، اکنون با تغییر معادلات منطقه‌ای و ازسرگیری روابط ایران و عربستان، بخش عمده حمایت مالی خود را از دست داده است. در نتیجه، این شبکه به سمت حمایت مالی از سوی اسرائیل حرکت کرده و به «صدای دوم اسرائیل» در فضای رسانه‌ای فارسی‌زبان تبدیل شده است. این تغییر جهت مالی و سیاسی، زمینه‌ساز جهت‌گیری‌های مغرضانه‌تر و هماهنگ با سیاست‌های ضدایرانی اسرائیل در پوشش اخبار مذاکرات شده است.
ایران اینترنشنال؛
شواهد دیگری نیز نشان می‌دهد که این شبکه حتی پیش از آغاز مذاکرات غیرمستقیم در عمان، احتمال این گفت‌و‌گو‌ها را انکار کرده و پس از آغاز مذاکرات، واکنش‌هایی عصبی و سرخورده نشان داده است. این رفتار نشان‌دهنده عدم تمایل به پذیرش پیشرفت دیپلماتیک و تلاش برای تضعیف هرگونه موفقیت احتمالی است.
از سوی دیگر، ایران اینترنشنال با استفاده از تیتر‌های تحریک‌آمیز و تحلیل‌های جهت‌دار، سعی دارد مقامات ایرانی را به عقب‌نشینی یا اتخاذ مواضع سختگیرانه‌تر تحریک کند.
ایران اینترنشنال؛
در نهایت، مقابله با این موج ناامیدی و تفرقه‌افکنی رسانه‌هایی مانند ایران اینترنشنال نیازمند آگاهی‌بخشی به مردم و حمایت قاطع از تیم دیپلماسی کشور و واقع گرایی و دوری از احساسات و هیجانات مطلق سیاسی است.
رسانه‌های داخلی برای مقابله و خنثی کردن صدای اسرائیل دوم!  باید با شفافیت، اطلاع‌رسانی دقیق و پوشش حرفه‌ای‌تر و متنوع تر روند اطلاع رسانی درباره موضوعات مهم و حیاتی جامعه ایرانی، مثل مذاکرات هسته ای را بازترسیم کنند و دقیقا مقابل نقطه ای باشند که صداهای اسرائیل آن را هدف گرفته اند: اعتماد عمومی!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 1 =