معرفی آثار رهبر انقلاب در اسرم میاندورود

همزمان با ایام محرم معرفی کتب برگرفته از بیانات رهبر معظم انقلاب با محوریت فرهنگ عاشورایی و کتابخوانی در کتابخانه عمومی روستای اسرم برگزار شد.
اشتراک گذاری
02 مرداد 1404
27 بازدید
کد مطلب : 1502

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی میانخبر به نقل از  بلاغ ؛ در ایام محرم و برای گرامیداشت یاد و خاطره‌ حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش، مجلس پرفیض زیارت عاشورا با حضور زارعی، فرمانده حوزه حضرت رقیه (س) و جمعی از بسیجیان مادران زهرایی و دختران زینبی در کتابخانه عمومی روستای اسرم برگزار شد.

این برنامه با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی و نهادینه‌سازی فرهنگ کتابخوانی، به ویژه در میان نوجوانان و جوانان، برگزار شد و محور آن معرفی کتاب‌هایی بود که بر پایه بیانات و دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدّ ظله‌العالی) تدوین شده‌اند.

در بخش معرفی کتاب، مسئول فرهنگی پایگاه به معرفی و توضیح درباره چهار عنوان کتاب ارزشمند پرداخت.

دو امام مجاهد

اثر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای که به تحلیل ژرف سیره سیاسی و اجتماعی امام حسن مجتبی (ع) و امام حسین (ع) می‌پردازد. این کتاب نگاهی دقیق به نوع مواجهه این دو امام بزرگوار با حاکمان زمان خود دارد.

خون‌آورد

اثری ادبی و تأثیرگذار از رهبر معظم انقلاب که با نثری زیبا و درون‌مایه‌ای عاطفی، به بازتاب جلوه‌های حماسه عاشورا پرداخته است. این کتاب سرشار از نگاه شاعرانه و دردمندانه به واقعه کربلاست.

همرزمان حسین (ع)

این کتاب به معرفی یاران امام حسین (ع) و ویژگی‌های اخلاقی و معرفتی آنان در واقعه عاشورا می‌پردازد. اثر، بازنویسی و تلخیصی از منابع معتبر تاریخی است و برای آشنایی جوانان با چهره‌های الگو در کربلا تهیه شده است.

۷۲ سخن عاشورایی

مجموعه‌ای ارزشمند از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره ابعاد مختلف نهضت عاشورا، شخصیت امام حسین (ع)، فرهنگ شهادت و نقش آن در تمدن‌سازی اسلامی. این اثر برای نسل جوان، نگاهی دقیق، عمیق و کاربردی به مفاهیم قیام حسینی ارائه می‌دهد.

این محفل فرهنگی با استقبال چشمگیر خانواده‌ها و نوجوانان همراه بود و گامی مؤثر در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه ترویج کتابخوانی و تعمیق معرفت عاشورایی به شمار می‌رود.

انتهای خبر/

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.