مازندران میزبان نخستین همایش بین‌المللی «شهید جمهور»

نخستین همایش بین‌المللی «شهید جمهور» در تاریخ ۳۱ اردیبهشت با حضور اندیشمندان، اساتید حوزه، دانشگاه و شخصیت‌های بین‌المللی در مجتمع فرهنگی شهید رجایی فریدونکنار برگزار می‌شود.
اشتراک گذاری
28 اردیبهشت 1404
45 بازدید
کد مطلب : 1103

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی میانخبر به نقل از خبرگزاری تسنیم ، همایش شهید جمهور در ساری با هدف بررسی ابعاد مختلف شخصیت و مدیریت شهید جمهور و تبیین الگوهای مدیریتی او در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدجواد قائمی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران مازندران، با اشاره به اهداف این همایش اظهار کرد: این رویداد علمی به دنبال تحلیل ابعاد مختلف شخصیت و شیوه‌های مدیریتی شهید جمهور است که در واقع نمایان‌گر تفکر و اندیشه‌ای است که می‌تواند برای نسل جوان و مدیران آینده الگو باشد.

وی ادامه داد: در یک سال گذشته، ۵۶ پیش‌نشست علمی در مراکز حوزوی و دانشگاهی کشور برگزار شده و نتیجه این تلاش‌ها، ارسال ۲۶۰ چکیده مقاله و ۱۹۰ مقاله کامل به دبیرخانه همایش بوده است. ما پس از ارزیابی‌های دقیق، مقالات برتر را انتخاب کردیم و برخی از مقالات به دلیل عدم انطباق با موضوع، حذف شدند.

مدیر همایش همچنین به برنامه‌های اصلی همایش اشاره کرد و گفت: برگزاری مراسم یادبود با حضور خانواده‌های معظم شهدا، هشت نشست تخصصی با موضوعات فقهی، فرهنگی و بین‌المللی، رونمایی از ۱۳ اثر برتر رسانه‌ای در قالب‌های مختلف و سخنرانی شخصیت‌های برجسته مانند آیت‌الله لائینی و حجت‌الاسلام فاضل از جمله برنامه‌های این همایش خواهد بود.

قائمی تأکید کرد که این همایش با حضور اندیشمندان و پژوهشگرانی از کشورهای تونس، لبنان و عراق برگزار می‌شود و این موضوع نشان‌دهنده ابعاد بین‌المللی شخصیت شهید جمهور است. شهید جمهور نه تنها یک شخصیت ملی، بلکه یک الگوی جهانی برای مجاهدت و ایثار در راه حق است و ما قصد داریم ابعاد مختلف زندگی ایشان را مورد بررسی قرار دهیم.

وی همچنین به نقش حوزه‌های علمیه در این رویدادها اشاره کرده و گفت: حوزه‌های علمیه به عنوان نهادهای تأثیرگذار در جامعه اسلامی، باید در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و علمی نقش‌آفرینی کنند. در استان مازندران، مراکز آموزشی حوزه علمیه خواهران در شهرستان‌های مختلف مشغول به فعالیت هستند و ما امیدواریم با ثبت‌نام‌های جدید تا تیرماه، جوانان بیشتری را به ساحت علم و دانش دعوت کنیم.

این همایش بزرگ با هدف زنده نگه داشتن یاد و آرمان‌های شهیدان والامقام و تبیین الگوی مدیریتی آنان در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی برگزار می‌شود. قائل بر این است که نتایج این همایش باید چراغ راهی برای نسل جوان و مدیران آینده کشور باشد و به ارتقاء سطح علمی و فرهنگی جامعه کمک کند.

قائمی در پایان سخنانش گفت: ما امید داریم که این همایش، به عنوان یک پلتفرم برای ایجاد گفت‌وگوها و تبادل نظرات علمی در زمینه‌های مختلف، به همکاری‌های بین‌المللی و داخلی در زمینه ترویج اندیشه‌های شهید جمهور و شهیدان والامقام منجر شود.

همایش بین‌المللی «شهید جمهور» فرصتی بی‌نظیر برای تبادل نظر، یادآوری آرمان‌های شهیدان و ارتقاء مباحث علمی و فرهنگی در راستای تحقق اهداف اسلامی و انسانی خواهد بود.
انتهای پیام/

نوشته های مشابه

خوشه‌های گندم زیر تیغ بی‌تدبیری
خرید تضمینی یا تحمیلی؟

خوشه‌های گندم زیر تیغ بی‌تدبیری

دل‌ها هنوز با امام است
در آستانه سالروز رحلت روح خدا:

دل‌ها هنوز با امام است

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.